GO GET IT BABE!

Top

Ruilen en Retourneren, geen probleem!

Binnen 14 dagen na jouw aankoop kun je jouw bestelling ruilen of retourneren. Met uitzondering op onze sale en accessoires.

Aankopen in de pop up store kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen

Indien je wenst het product om te ruilen voor een andere kleur of maat, dan kun je het item retour sturen naar Fashionaffairbyann.nl binnen 14 dagen na de aankoop.

Wij ontvangen graag een e-mail met de retour informatie. Vermeld in de e-mail het #bestelnummer, jouw naam en adresgegevens. Plak over het label van de verpakking het retouradres.

Retourneren is op eigen kosten, deze kosten zijn niet te verhalen op Fashionaffairbyann.nl. Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen en deze voldoet aan onze algemene voorwaarden, dan zullen wij het nieuwe gewenste item (in een andere kleur of maat) eenmalig kosteloos verzenden.

Je ontvangt een e-mail zodra de retourzending ontvangen is en je ontvangt een e-mail zodra de nieuwe bestelling is verzonden.

Retourneren

Indien je wenst het product te retourneren, ontvangen wij deze graag binnen 14 dagen na aankoop. Wij ontvangen graag een e-mail met de retour informatie. Vermeld in de e-mail het #bestelnummer, jouw naam en adresgegevens. Plak over het label van de verpakking het retouradres.

Retourneren is op eigen kosten, deze kosten zijn niet te verhalen op Fashionaffairbyann.nl.

 

Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen en deze voldoet aan onze algemene voorwaarden, dan zullen wij het betaalde bedrag minus de verzendkosten a € 3,95 op dezelfde betaalwijze retourneren binnen 14 dagen. Je ontvangt een e-mail zodra je retourzending is ontvangen.

 

Tip: Bewaar je PostNL Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

 

Waar wij o.a. op letten bij het retourneren:

  • Het item mag niet vuil, gedragen, gevlekt of beschadigdzijn.
  • Het prijskaartje mag niet zijn verwijderd.
  • Het Item moet binnen 14 dagen na aankoop retour zijn ontvangen, na de 14 dagen nemen wij het item niet retour.
  • De retourkosten zijn voor eigen kosten.

E-mailadres :
info@fashionaffairbyann.nl

 

Ruilen en Retourneren adres:
T.a.v. Fashionaffairbyann.nl
Mary Zeldenrust-Noordanuslaan 43
3066 GR Rotterdam

Make sure to follow our socials to stay up to date of all our pop-up stores, sales and special deals!