fbpx

SHOP 24/7 – FAST DELIVERY – GO GET IT BABE!

Top

Retourneren, geen probleem!

Binnen 14 dagen na jouw aankoop kun je jouw bestelling ruilen of retourneren. Met uitzondering op onze sale, swimwear en accessoires.

Aankopen in de pop up store kunnen niet worden geretourneerd.

Vragen m.b.t. retouren kunnen enkel per e-mail gesteld worden o.v.v. het ordernummer.

 

Ruilen

Wil je een nieuwe maat ontvangen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de oude maat retour sturen binnen 14 dagen. De verzendkosten zijn voor de klant.

 

Retourneren

Indien je wenst het product te retourneren, ontvangen wij deze graag binnen 14 dagen na aankoop in de originele verpakking via enkel PostNL. Wij ontvangen graag een e-mail met de retour informatie. Vermeld in de e-mail het #bestelnummer, jouw naam en adresgegevens. LET OP, je hebt geen akkoord nodig om retour te zenden, de e-mail is enkel een mededeling, hier krijg je geen reactie op. Plak over het label van de verpakking het retouradres zodanig dat jouw naam zichtbaar blijft. Indien jouw naam niet zichtbaar is op het pakket, dan kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen.

Let op! PostNL werkt niet meer met niet thuis briefjes. Wanneer je ons e-mailadres niet opgeeft bij jouw retourzending, dan krijgen wij geen melding met afhaalgegevens en kunnen wij het pakket niet afhalen. 

Retourneren is op eigen kosten, deze kosten zijn niet te verhalen op Fashionaffairbyann.nl.

Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen en deze voldoet aan onze algemene voorwaarden, dan zullen wij het aankoopbedrag minus de verzendkosten a € 3,95 op dezelfde betaalwijze retourneren binnen 14 dagen. Houd je track en trace code in de gaten, binnen 14 dagen vanaf de ontvangstdatum kun je de retourbetaling verwachten.

 

Tip: Bewaar je PostNL Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

 

Waar wij o.a. op letten bij het retourneren:

  • Het item mag niet vuil, gedragen, gevlekt, of beschadigd zijn en moet tevens vrij zijn van geuren zoals zweet, deo, parfum en rook.
  • Het prijskaartje mag niet zijn verwijderd.
  • Het lint mag niet verwijderd zijn en moet in dezelfde staat als ontvangst blijven.
  • De retourzending moet met zorg verzonden worden zoals de koper het ook heeft ontvangen. Prop bijvoorbeeld het item niet gekreukt in de verpakking.
  • Het Item moet binnen 14 dagen na aankoop retour zijn ontvangen, na de 14 dagen nemen wij het item niet retour.
  • De retourkosten zijn voor eigen kosten.
  • Het item moet in de originele verpakking/verzendzak of doos worden geretourneerd.

Wij geven geen garantie op kleding. O.a. ritsen.

E-mailadres :
info@fashionaffairbyann.nl

 

Ruilen en Retourneren adres:
T.a.v. Fashionaffairbyann.nl
Mary Zeldenrust-Noordanuslaan 43
3066 GR Rotterdam

Make sure to follow our socials to stay up to date of all our pop-up stores, sales and special deals!